Executive Operational Meetings Reception Conferences Café Relaxation Industrial

Prezentare Companie

Echilibru şi armonie

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să stabileşti unde merită sa investeşti şi unde poţi alege ceva mai avantajos. Sunt unele obiecte de care te poţi lipsi şi altele, precum scaunele, fotoliile şi canapelele, la care nu poţi renunţa. Nu compromite calitatea acolo unde contează.

Deoarece există o gama diversificată de produse, informează-te despre produsele preferate şi caută altenativele cele mai bune. Investeşte-ţi banii unde contează: materiale de bună calitate, obiecte care îţi plac cu adevărat.

Totul ţine de echilibru şi armonie.
O parte din timp ne este răpită, alta ne este sustrasă, alta se scurge. Dar cea mai urâtă pierdere este aceea datorită neglijenţei. Nu face rabat de la faptul că mai bine de 50% din timp îl petreci stând pe un scaun sau un fotoliu... acasă sau la birou. Alege ca acest timp să se scurgă cât mai confortabil …
alege unul din modelele noastre

Prezentare Companie

SC WITZ CHAIR SRL, are ca obiect de activitate producţia de scaune fixe, ergonomice, fotolii şi canapele, atât pe structură metalică cât şi de lemn.

Capacitatea organizaţiei de a se adapta cu rapiditate cerinţelor în continuă schimbare ale clienţilor şi în general, ale pieţei de specialitate, a dat posibilitatea executiei de modele unicat, adaptate fiecărui client în parte.

Înfiinţată ca firmă în anul 2011, cu capital integral românesc, bazată însă pe cunoştinţele şi experienţa noastră în acest domeniu, oferta noastră cuprinde modele pentru toate cerinţele pieţii, de la scaune şi fotolii simple – modele clasice – la modele complexe, unice adaptate fiecărui office sau apartament. Modele moderne, confortabile , realizate pe materiale practice şi de calitate, având o nouă filozofie în design, calitate, preţuri şi servicii.

Contactează-ne

Nouă, celor de la WITZ CHAIR ne place ceea ce facem - iar acest lucru îl facem bine.

Avem două puncte de prezentare a produselor noastre, şi anume, la sediul societăţii, în localitatea Hărman, judeţul Braşov, cât şi în Centrul de mobilier DANNIELI DESIGN din Bucureşti, B-dul Ghencea, unde vă aşteptă un personal specializat dornic să prezinte noile noastre produse.

Magazine proprii şi informaţii contact
Back

© 2024 SC WITZ CHAIR SRL

Harman, jud Brasov - Romania, str. Mihai Viteazu nr.327, Tel./Fax: +40 268 367 016, contact@witz.ro

Custom Made?

Visit www.axelborg.ro